UČENJE TUJEGA JEZIKA Z NAMI JE PRIJETNO!!!

 

 

Otroci, tečajniki, bodo razdeljeni v zelo majhne, tako imenovane intenzivne skupine, po stopnji znanja in starosti, sestavljene iz povprečno šestih otrok. Individualni pristop zaradi majhnega števila v skupini, kjer se sprosti otrokova ustvarjalnost, zagotavlja velik učni uspeh, ki ga potrjuje zadovoljstvo staršev.

 

 

Vključite Vašega otroka v našo skupinico, kajti napredovanje v znanju na kateremkoli področju postaja čedalje bolj odvisno od znanja uradnega jezika današnje Evrope. Na tečaju bomo uporabljali najmodernejše učne pripomočke: uporaba originalnih angleških videokaset, CD-jev, DVD-jev, učnih igric, slikovnega in drugega učnega gradiva, otroške literature in časopisov. Tako si bo vaš otrok pridobil dobro osnovo za nadaljnje učenje tujega jezika, srečal se bo s tujim jezikom na zabaven način, pri igri in ostalih aktivnostih.

 

 

Program je prilagojen posamezni skupini, znanju in sposobnostim otrok v njej. Nudimo poseben tečaj angleščine za učence višjih razredov osnovne šole pred vstopom v srednjo šolo.

 

 

Za učence višjih razredov osnovne šole ponujamo pripravljalne tečaje angleščine za mednarodne izpite univerze v Cambridge-u - KET for schools in PET for schools.

 

Mlajše šolarje do 12-leta pa pripravljamo na mednarodne izpite YLE Tests - Starters, Movers, Flyers.

 

 

 

Na naši jezikovni šoli za vašo starostno skupino poučujemo poleg angleščine tudi nemščino, italijanščino, francoščino, ruščino in latinščino.

Tečaje bomo vodili po najnovejših metodah učenja. Podajanje snovi bomo izpeljali prijetno, zato se bodo Vaši otroci učili tujega jezika z veseljem.

 

 

Tečaj bo enkrat tedensko, in to celo uro ali eno uro in pol. V enem šolskem letu bomo imeli skupno 32 oz. 48 učnih ur.

 

 

Samo pri nas je učna ura daljša in sicer traja celih 60 minut in ne 45 minut.

 

 

Tečajnino boste lahko plačali tudi v 9 mesečnih obrokih. Popust imate, če tečajnino plačate v treh, dveh ali enem obroku.